نقش جوانه گندم در سلامت اعصاب

همانطور که می دانید تغذیه مناسب نقش مهمی در حفظ سلامت بدن ایفا می کند و می تواند عامل مهمی برای پیشگیری از بروز انواع بیماری ها باشد پس چه خوب میشه که زنان که مدیریت خانه به دست آنها است توجه بیشتری به این امر داشته باشند توجه به مباحث تغذیه ای و برنامه ریزی برای داشتن برنامه غذایی مناسب روزانه می تونه عاملی برای افزایش طول عمر به همراه سلامت تن باشه از این امر غافل نشید.

دکتر کیمیاگر در گفت و گو با سلامت نیوز ؛
جوانه گندم نقش مهمی در سلامت اعصاب دارد

یک عضوهیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:« ارزش غذایی دانه گندم با جوانه زدن افزایش پیدا کرده و به عنوان منبع مهم ویتامین های گروه B محسوب می شود و نقش مهمی در سلامت اعصاب دارد.»
دکتر مسعود کیمیاگر در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:«ارزش غذایی دانه گندم با جوانه زدن افزایش پیدا کرده و از حالت غله خارج شده و در گروه سبزیجات قرار می گیرد، البته حدود 4 قاشق غذاخوری از جوانه گندم برابر با یک واحد نان در نظر گرفته می شود نکته مهم این است که میزان ویتامین های گروه B دانه گندم با جوانه زدن بالا می رود بنابراین به عنوان منبع مهم ویتامین های گروه B محسوب می شود همچنین مقداری شامل ویتامین E است.»
این متخصص تغذیه تاکید کرد:«ویتامین های گروه B نقش مهمی در سلامت اعصاب دارند و کمبود آن در بدن باعث می شود شکل گیری واحدهای عصبی به خوبی انجام نگیرد و فرد آرامش اعصاب نداشته باشد همچنین این ویتامین در سوخت و ساز بدن بسیار مفید است و غذا را برای هضم و جذب آماده می سازد.»

لینک مستقیم به صفحه سلامت نیوز